Bursaspor'da ucuz kombine izdihamı

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'da ucuz kombine izdihamı

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un 2013-2014 sezonu kombine kartlarının satışı başladı. Satışlar esnasında ucuz kombine almak isteyen taraftar izdiham oluşturdu.

Bursaspor'un 2013-2014 sezonukombine kartlarının satışı başladı. Bursaspor yeni yönetiminin kombine kartları fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirimlere gitmesi üzerine yeşil-beyazlı taraftarlar, yaz sıcağına ve oruçlu olmalarına rağmen saatlerce kuyrukta bekledi. nbsp;Bursasporlu taraftarların günlerdir merakla beklediği yeni sezon kombine kartlar satışa çıkarıldı. Merinos Stadı'ndaki kombine satışına yüzlerce yeşil-beyazlı taraftar akın etti. Erkan Körüstan başkanlığındaki yeni yönetimin kombine fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirimlere gitmesi yeşil-beyazlı taraftarları mutlu etti. İndirimli biletlerden almak için sabahın erken saatlerinde gişelerin önüne gelen taraftarlar, burada saatlerce kuyrukta bekledi. nbsp;
Bilet almak için sabah erkenden geldiğini belirten taraftar Ersin Aytekin, "Bursaspor sevgisi başkasına benzemez. Ramazan ayı ve havaların da sıcak olmasına rağmen kuyruktayız. Bursaspor bizim sevdamız. Biletlerin ucuz olması taraftarları cezbetti. Fakat izdiham olunca biraz sıkıntı yaşadık" dedi.
"BİLETLER GÜZEL AMA TRANSFER İSTİYORUZ"
Bilet almak için saatlerce kuyrukta bekleyen yeşil-beyazlı taraftar İsmail Tekişer ise, "Sabah 7'den beri buradayız. Çok yoğunluk var. Sıra 200-300 metre uzuyor. Herkese fiş verildi. Bursaspor aşkı her şeyi yaptırıyor. Bu bir hastalık. Sıcaklığa aldırış etmeden herkes burada bekliyor. Fiyatlardan memnunuz. Ancak yeni yönetimin transferler yapmasını bekliyoruz" dedi.
2013-2014 SEZONU KOMBİNE KART FİYATLARI
Bursaspor'da 2013-2014 sezonu kombine kart fiyatları ise şöyle:
"BURSAGAZ VIP A-B Tribünü 1. sıra bay 3 bin, bayan ve çocuk 2 bin 400, BURSAGAZ VIP A-B tribünü 2-6 sıralar bay 2 bin, bayan ve çocuk bin 600 TL, kapalı A-B tribünleri bay 600, bayan ve çocuk 480 TL, maraton tribün bay 300, bayan ve çocuk 240 TL, kapalı kale arkası tribünü bay 150, bayan ve çocuk 120 TL, açık kale arkası tribünü bay 100, bayan ve çocuk 80 TL, baba-anne ve çocuktan oluşan çekirdek aile paketi 720, çocuk sayısına göre 3'lü paket fiyatı çocuk başına 240 TL."
HANGİ MÜSABAKALARDA GEÇERLİ OLACAK ?
Bursaspor'un kombine kartları, Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve grup aşaması dahil Avrupa kupası müsabakalarında geçerli olacak. Kadınlar ile 12 yaş altındaki erkek çocuklara yüzde 20 indirim uygulanacak kartların genel satışı, nakit veya kredi kartı seçenekleriyle her gün 09.00-21.00 saatlerinde Merinos Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...