Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İdo Tatlıses oyunculuğa adım atıyor

Düzenleyen:
İdo Tatlıses oyunculuğa adım atıyor

MAGAZİN Haberleri

Babasının izinden giden İdo Tatlıses, müzikten sonra oyunculuğa da el attı. Yapım şirketiyle el sıkışan İdo, yaz aylarında ekrana gelecek gençlik dizisinde rol alacak.

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna çiftinin oğulları İdo, renkli kişiliğiyle dikkat çekiyor. Babasının izinden gidip müziğe adım atan 25 yaşındaki İdo, diyet ve sporla 2 ayda 15 kilo vermişti.

YAPIM ŞİRKETİYLE EL SIKIŞTI

Son paylaştığı gözlüklü fotoğrafta daha da zayıflayarak bir deri bir kemik kaldığı görülen İdo, sürpriz bir karar verdi ve dizi anlaşması yaptı. Bugüne kadar çok sayıda oyunculuk teklifi alan ancak kabul etmeyen İdo, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Hadi Be Oğlum' filmine imza atan Fırat Parlak ve Koray Şahin'in yapım şirketiyle el sıkıştı.

GENÇLİK DİZİSİNDE OYNAYACAK

Yaz aylarında ekrana gelecek bir gençlik dizisinde oynayacağı öğrenilen İdo Tatlıses, böylece tıpkı babası gibi müzikle başladığı kariyerine oyunculuğu da ekleyecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...