Banvit, Ermal Kurtoğlu ile anlaştı

/ Kaynak: CHA
Banvit, Ermal Kurtoğlu ile anlaştı

SPOR Haberleri  / CHA

Banvit Basketbol Kulübü, geçen sezon Anadolu Efes forması giyen Ermal Kurtoğlu ile bir yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı.

Banvit Basketbol Kulübü, geçen sezon Anadolu Efes forması giyen Ermal Kurtoğlu ile bir yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı. nbsp;Konu ile ilgili olarak Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk, bugün itibarıyla Ermal Kurtoğlu ile sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Beko Basketbol Ligi'nin en tecrübeli ve kariyerli uzun oyuncularından birisi ve Türk oyuncu rotasyonumuz için önemli bir hamle. Kendisinin takımımıza tecrübesi ve oyun bilgisi ile önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Ermal'in transferi ile birlikte takımımızın iskeletinin oluştuğunu söyleyebilirim. Şimdi sıra 1-2 yeni transferle takımımızı tamamlamaya geldi. Kadro yapımıza uygun isimlerin listesi üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Ermal ile imzaladığımız sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu. nbsp;5 numaralı pozisyonda oynayan 2.08 metre boyunda ve 33 yaşındaki Ermal Kurtoğlu 73 kez milli formayı giyme başarısı gösterdi. Fenerbahçe'de başladığı 1.Lig kariyerinde sırasıyla Efes Pilsen , Galatasaray ve tekrar Anadolu Efes takımlarında forma giyen Ermal Kurtoğlu, 2008-2009 sezonunda İspanya ACB takımlarından Pamesa Valencia formasıyla Eurocup'ta mücadele etti. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon ligde 4.9 sayı, 2.5 ribaund ve 1.1 asist ortalamalarını tutturdu.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...