Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bordo Bereliler Afrin filmi tanıtıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bordo Bereliler Afrin filmi tanıtıldı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Bursa’nın İnegöl ilçesinde çekilen ‘Bordo Bereliler Afrin’ filmi tanıtıldı.

Özel Kuvvetlere bağlı bordo bereli askerlerin terör örgütlerine yaptığı operasyonları konu alan ve Afrin’de başlayıp, İnegöl’de son bulan Bordo Bereliler Afrin filminin çekimlerine başlandı. Senaristliğini Coşkun Gündoğdu ile Ayça Baytimur'un, yapımcılığını Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem’in, yönetmenliğini ise Erhan Baytimur’un yaptığı film düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. Toplantıya, İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri İsmail Yılmaz ile oyunculardan Cenk Ertan, Sedat Mert, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cavit Çetin Güner, Emel Dede, Ozan Güler, Oğuz Yağcı, Kübra Dilara Çelen, Ergun Kuyucu, Gencer Güvercin, Mehmet Dindar ve Erol Yaman katıldı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Yeni projenin İnegöl’de çekilecek olması bizi mutlu etti. İnegöl diğer alanlarda da inşallah kendisinden sıkça söz edecektir. Projenin inşallah başarıyla tamamlanmasını arzu ediyorum” dedi.
 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...