Festivallerde franchising devri başlıyor

Festivallerde franchising devri başlıyor

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz yıl düzenlediği müzik festivalleriyle 100 binlerce genci Türkiye’nin önde gelen sanatçılarıyla bir araya getiren şarkıcı Umut Kuzey, Türkiye’de müzik festivallerinde yepyeni bir dönem başlatıyor.

Önümüzdeki yıl festivalleri Anadolu’nun yanı sıra İstanbul ve yurt dışında da gerçekleştirmeyi hedefleyen Umut Kuzey, franchising sistemine geçeceklerini açıkladı. Kuzey, franchise olarak ilk festivalin Dalaman’da yapılacağını açıklayarak “Bütün planlamasını Milyon Yapım olarak biz yapacağız. Festivallerin kalitesinde bir standart oluşmasını hedefliyoruz. Ekibimizle birlikte alana gideceğiz, ‘Burayı şu kadar çitle çevirmemiz lazım’, ‘Buradan giriş kapısı, buradan çıkış kapısı yapacağız’ gibi standartları belirleyeceğiz. ‘İki ambulans, itfaiye aracı, yeteri kadar dedektör, ortalama 100 güvenlik olması lazım’ diyerek noktayı koyacağız” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...