Illarramendi 38 milyon euroya Real Madrid'de

Illarramendi 38 milyon euroya Real Madrid'de

SPOR Haberleri

İspanya Birinci Futbol Ligi kulübü Real Madrid, yaklaşık 38 milyon avroya Real Sociedad takımından Asier Illarramendi'yi transfer etti.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) kulübü Real Madrid, yaklaşık 38 milyon avroya Real Sociedad takımından Asier Illarramendi'yi transfer etti. Futbol hayatına Real Sociedad'ta başlayan ve geçen sezon ortaya koyduğu performansla yıldızı parlayan 23 yaşındaki lllaramendi, Real Madrid formasını giyecek. Real Madrid'in 4. transferi olan lllarramendi için bonservis bedeli olarak 32 milyon ve vergilerle birlikte yaklaşık 38 milyon avro ödediği belirtildi. Beş yıllık sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu lllarremendi, yarın Santiago Bernabeu Stadı'nda basına tanıtılacak. İspanyol basını, lllarramendi'nin teknik direktör Carlo Ancelotti'nin isteğiyle transfer ediliğini öne sürdü. Essien'i Chelsea'ye, Carvalho'yu Monaco'ya ve Callejon'u Napoli'ye gönderen Real Madrid, bu zamana kadar Carvajal, Casemiro ve Isco'yu kadrosuna katmıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...