Trabzon'a sürpriz forvet

/ Kaynak: DHA
Trabzon'a  sürpriz forvet

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, taraftarların beklentilerine cevap verip, sürpriz bir forvet transfer etmek için harekete geçti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, taraftarların beklentilerine cevap verip, sürpriz bir golcü transfer etmek için harekete geçti. nbsp;Trabzonspor'da 14 günlük Davraz kampının sona ermesinin ardından yönetim, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 11 yabancıdan en az 4'ünü göndermeyi planlayan ancak oyuncuların Trabzonspor'dan kazandıkları yüksek miktarları başka kulüplerden alamayacaklarını düşünmeleri nedeniyle gitmemesi üzerine sıkıntı yaşayan yönetim, bu futbolcularla son bir kez görüşecek. Futbol genel direktörü Ünal Karaman'ın yapacağı bu görüşme sonrasında oyuncuların anlaşmaya yanaşmaması durumunda sözleşmelerinin feshi gündeme gelecek. nbsp;Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun teknik ekip tarafından kendisine sunulan rapor doğrultusunda bir forvet oyuncusu için girişim yaptığı öğrenildi. Ünal Karaman ile koordineli olarak yapılan görüşmeler sonucunda Hacıosmanoğlu'nun, takıma sürpriz bir golcü kazandırmak istediği kaydedildi. Hacıosmanoğlu bu transferle hem taraftarların beklentisini gerçekleştirmeyi, hem de kombine satışlarını artırmayı planlıyor. Yönetimin Cenk Tosun ve Florent Malouda'yla ilgilendiği iddia edildi.

DERRY CITY MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA SUNULDU

Öte yandan, Trabonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda 18 Temmuz Perşembe günü saat 21.30'da oynayacağı Derry City maçının biletleri satışa sunuldu. Biletix tarafından satışa sunulacak biletlerin fiyatları şöyle:
"Kale arkası: 10 TL, Maraton: 30 TL, Kapalı kenar: 50 TL, Kapalı orta: 60 TL, VIP:150 TL, Vıp Özel: 300 TL, Misafir seyirci 30 TL."


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...