Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sosyal medyadan bunu yazmıştı, canına kıydı!

Düzenleyen:
Sosyal medyadan bunu yazmıştı, canına kıydı!

YAŞAM Haberleri

Giresun’un Bulancak ilçesinde bunalıma giren 26 yaşındaki Mücahit Temur, sosyal paylaşım sitesinde yaşadığı sıkıntılardan bahsettikten sonra canına kıydı.

Bulancak’a bağlı Ballıca mahallesindeki evinde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebeple intihar eden Mücahit Temur, intihar etmeden çok kısa bir süre önce sosyal paylaşım sitesinde yaşadığı zorluklardan ve hayatında bulunan kişilerden 3 tanesi hariç herkese hakkını helal ettiğin ve Allah’ın affetmesini istedi. Paylaşımdan kısa bir süre sonra da intihar etti. Mücahit T. Paylaşım yaptığı sosyal medya hesabında; “İnanın para pul hiçbir şey mutluluk vermiyor. Hayallerim vardı, umutlarım vardı, hayata küstürdüler beni. Ben yanlış bir şey yapmadım bunu bilin yeter. Hayatta üç kişi harıç herkese hakkımı helal ediyorum” notunu paylaştığı görüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Sosyal medyadan bunu yazmıştı, canına kıydı!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...