Konya’daki DEAŞ operasyonunda, 8 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen:
Konya’daki DEAŞ operasyonunda, 8 kişi gözaltına alındı

YAŞAM Haberleri

Konya’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik Özel Harekat Polisi destekli gerçekleştirilen operasyonda 7’si Iraklı 8 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, terör örgütü DEAŞ’a üye oldukları iddia edilen 10 kişi hakkında savcılık tarafından verilen yakalama kararı üzerine harekete geçti. TEM ekipleri, sabah erken saatlerde Özel Harekât Polisinin de desteğiyle eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında DEAŞ üyesi olduğu öne sürülen 7’si Iraklı 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere TEM Şube Müdürlüğüne götürüldü. Operasyonda terör örgütüne ait örgütsel dökümanların ele geçirildiği, firari olan 2 şüphelinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...