Cumhurbaşkanı Gül, 'Sağlığım oldukça iyi'

/ Kaynak: CHA
Cumhurbaşkanı Gül, 'Sağlığım oldukça iyi'

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Cumhurbaşkanı Gül, Cuma namazı çıkışı sağlık durumuna ilişkin kısa bir açıklama yaptı. Gül yapmış olduğu açıklamada sağlığının oldukça iyi olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazı çıkışı sağlık durumuna ilişkin kısa bir açıklama yaptı. Gül, "Çok şükür iyiyiz. İşe başladık, dün görüşmelerimiz oldu. Bugün de birkaç görüşmemiz olacak." dedi. nbsp;İstanbul'da kulağındaki rahatsızlık nedeniyle operasyon geçiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazını Fatih Ormanı Camii'nde kıldı. Gül'e, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da eşlik etti. Cuma namazı çıkışı basın mensuplarının sorularını cevaplayan Abdullah Gül, "Çok şükür iyiyiz. İşe başladık. Ofiste çalışıyoruz. Dün görüşmelerimiz oldu, bugün de görüşmelerimiz olacak." dedi. nbsp;Yeni anayasa çalışmalarına da değinen Gül, "Ben bu konuda çok geniş açıklamalarda bulundum. Sayın Cemil Çiçek yeni anayasa için elinden gelen gayreti gösteriyor. Hepimiz arzu ederiz ki yeni anayasa yapılsın." ifadelerini kullandı. nbsp;Cumhurbaşkanı Gül, Ramazan ayında hizmete giren Fatih Ormanı Camii'ni de oldukça güzel bulduğunu söyledi. Camiden çıkan vatandaşlar da Cumhurbaşkanı'nı alkışlarla camiden uğurladı. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...