Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih'te yangın çıktı, yaşlı kadın öldü

Düzenleyen:
Fatih'te yangın çıktı, yaşlı kadın öldü

YAŞAM Haberleri

İstanbul Fatih’te bir bir apartman dairesinde çıkan yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin çalışması sürerken 94 yaşındaki bir kadının hayatını kaybettiği öğrenildi.

Fatih'te bir evde çıkan yangında, yalnız yaşadığı öğrenilen yaşlı kadın hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, İskenderpaşa Mahallesi, Çıngıraklı Bostan Sokak'ta 5 katlı apartmanın 3. katında yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Evde yapılan kontrolde, Firdevs Beysülen'in (94) cesediyle karşılaşıldı. Yalnız yaşadığı belirtilen Beysülen'in ısınmak için piknik tüpünü kullandığı, yangının bundan çıkmış olabileceği öne sürüldü. Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Fatih'te yangın çıktı, yaşlı kadın öldü

Fatih'te yangın çıktı, yaşlı kadın öldü

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...