Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunus'ta önemli görüşmeler

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunus'ta önemli görüşmeler

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nida Genel Sekreteri Hafız Kaid es-Sibsi'yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nida Genel Sekreteri Hafız Kaid es-Sibsi'yi kabul etti. Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda basına kapalı kabulü yaklaşık 30 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunus'ta önemli görüşmeler

ERDOĞAN, TUNUS BAŞBAKANI ŞAHİD İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunus Başbakanı Yusuf Şahid'i kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki basına kapalı gerçekleşen kabul, yaklaşık 50 dakika sürdü.

Kabulde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunus'ta önemli görüşmeler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TUNUS'TA DEVLET NİŞANI TAKDİM EDİLDİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Tunus’ta resmi temaslarına devam ediyor. Tunus Cumhurbaşkanı El-Baci Kaid es-Sibsi, Cumhurbaşkanlığı sarayında düzenlenen ortak basın toplantısının ardından Erdoğan'a devlet nişanı takdim etti. Ardından Sibsi tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan onuruna resmi yemek verildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunus'ta önemli görüşmeler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TUNUS MECLİS BAŞKANI ENNASIR İLE GÖRÜŞTÜ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turunun son durağı olan Tunus’ta temaslarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, temasları kapsamında Tunus Meclis Başkanı Muhammed Ennasır ile bir araya geldi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan eşlik ediyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunus'ta önemli görüşmeler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TUNUS BAŞBAKANI ŞAHİD'İ KABUL ETTİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi temaslarda bulunmak üzere Tunus’a geldi. Erdoğan, temasları kapsamında Tunus Başbakanı Yusuf Şahid'i kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki basına kapalı gerçekleşen kabul, yaklaşık 50 dakika sürdü. Kabulde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu. 
Erdoğan sonrasında, İslamcı Tunus partisi Ennahda'nın lideri Raşid Gannuşi ve Nida Partisi Genel Sekreteri Hafız Kaid Essibsi’yle bir araya geldi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...