Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Irak Teknik Direktörü Şakir, "Gana maçı çok zor olacak"

Irak Teknik Direktörü Şakir,  "Gana maçı çok zor olacak"

SPOR Haberleri

Hakim Şakir, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda yarın Gana ile oynayacakları üçüncülük maçının çok zor geçeceğini söyledi.

Irak Teknik Direktörü Hakim Şakir, FIFA 20 Yaş AltıDünya Kupası'nda yarın Gana ile oynayacakları üçüncülük maçının çok zorgeçeceğini söyledi.Polat Renaissance Otel'de düzenlenen basın toplantısında açıklamadabulunan Şakir, Gana'nın da kendileri gibi iyi performans sergileyerek yarı finaleçıktığını belirterek, "Gana maçı zor olacak. Her iki takım da çok güçlü. Umarımistediğimiz sonucu alırız" diye konuştu.Yarı finalde Uruguay'a penaltılarda kaybetmelerine çok üzüldüklerinibelirten Şakir, "Uruguay bizim için zor bir rakipti. O maçta daha iyioynayabilirdik. Finale çok yakındık ama olmadı" ifadelerini kullandı.Hakim Şakir, bir soru üzerine, Galatasaray'ın, oyuncuları Ali Adnanile ilgilendiğine yönelik haberleri kendilerinin de okuduğunu anlatarak, "AliAdnan'ı sadece Türkiye'den değil Avrupa'dan da isteyen takımlar var" şeklindegörüşlerini aktardı.- Tetteh: "En iyi oyunumuzu sergileyeceğiz"Gana Teknik Direktörü Sallas Tetteh, Irak karşısında en iyimücadelelerini ortaya koyacaklarını söyledi.Irak'ın iyi takım olduğunu dile getiren Ganalı teknik adam, şunlarıkaydetti:"Irak, hiç kaybetmeden bu seviyeye geldi. Kaybetmeye alışık olmadığınıbiliyoruz. Uyumlu bir takım olduğunu biliyoruz. Biz de ona göre hazırlandık. Şuana kadar olduğu gibi en iyi oyunumuzu sergileyeceğiz. Daha önce yaptıklarımızıbu maçta da yaparsak, kazanabiliriz."Tetteh, turnuvaya gelirken yarı finali hedeflediklerini ve bunu dabaşardıklarını vurgulayarak, "Hedefimize ulaştığımız için çok mutluyum. Bizimiçin ilginç bir deneyimdi. Geldiğimiz noktadan memnunuz ama daha iyisiniyapabilirdik. Ancak, çok keyifli geçti, gösterilen ilgi de bizi ayrıca memnunetti" ifadelerini kullandı.Türkiye'de bulundukları süre içerisinde çok iyi karşılandıklarınıanlatan Tetteh, "Burada yaşadığımız her an çok keyifliydi. Nereye gidersekgidelim bizi çok iyi karşıladılar. Zaman zaman 'burada yaşayabiliriz' bile dedik.Burada geçirdiğimiz zamandan gayet memnun kaldık" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...