Okul bahçesindeki pompalı saldırının gerçek sebebi ortaya çıktı

Düzenleyen:
Okul bahçesindeki pompalı saldırının gerçek sebebi ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te bir okulun bahçesinde top oynayan çocuklar silah ile vurulmuş, olayda 7 kişi yaralanmıştı. Gaziantep Valiliğinin yaptığı açıklamaya göre; Okul çevresinde 6 kişinin yaralandığı olaya, düğünde pompalı tüfekle yere ateş eden maganda neden oldu.

Gaziantep Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Şehitkamil ilçemiz Hacıbaba Mahallesi Farabi Caddesi 2 nolu Sokak’ta Nezihe Osman Atay Ortaokulu’na 100-150 metre uzaklıkta gerçekleştirilen bir düğünde Şüpheli K.Ö. tarafından pompalı tüfekle yere doğru ateş edilmesiyle etrafa dağılan saçmalardan H.H., Z.C., H.C., E.Ö., H.Ö. ve R.Ö. adlı vatandaşlarımız hafif şekilde yaralanmışlardır. Yaralılarımız tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edilmiş olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır" denildi. 

Açıklamada, olayın şüphelisi K.Ö’nün yakalanması için gerekli çalışmaların yürütüldüğü belirterek, "okul bahçesinde pompalı dehşet ve okula saldırı" gibi ifadelerin doğru olmadığı duyuruldu. 

Okul bahçesindeki pompalı saldırının gerçek sebebi ortaya çıktı
-Olayın geçmişi-
Gaziantep'te bir okulun bahçesinde top oynayan çocuklara pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda 5'i öğrenci 7 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesi Hacıbaba Mahallesi Farabi Sokak'ta bulunan Nezihe Osman Atay Ortaokulu'nun bahçesinde top oynayan çocuklara doğru pompalı tüfekle ateş açıldı. Kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından açılan ateş sonucu bahçede bulunan 5'i öğrenci toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılar, seslerin üzerine olay yerine gelen vatandaşlar ve çocukların yakınları tarafından özel araçlarla Şehitkamil devlet Hastanesi'ne getirildi.

Okul bahçesindeki pompalı saldırının gerçek sebebi ortaya çıktı

YARALI ÇOCUKLARIN SAĞLIK DURUMU İYİ
​Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, tüfekli saldırgan ise olayın ardından kaçarak, kayıplara karıştığı bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...