Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tamer Avcı: “Bu tarz takımlara karşı oynamak zor”

Düzenleyen:
Tamer Avcı: “Bu tarz takımlara karşı oynamak zor”

SPOR Haberleri

İstanbulspor Teknik Direktörü Tamer Avcı, Fenerbahçe maçının ardından konuştu. Avcı, güçlü bir rakiple oynadıklarını belirterek, “Bu tarz rakiplere karşı oynamak zor” açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan İstanbulspor’da Teknik Direktör Tamer Avcı, karşılaşma sonrasında mücadeleyi değerlendirdi. Üst düzey bir takıma karşı oynadıklarını söyleyen Avcı, “Bizim için çok kolay değil. Maçtan önce planlarımızı yaptık. Sahada gördüğünüz gibi taktiksel açıdan disiplinli oynadık. Son 10 dakikaya kadar da taşıdık bunu. Rakibin kalitesi çok üst düzey ve yakaladıkları pozisyonları buldular” dedi. İkinci maçın da kendileri için zor geçeceğini söyleyen Avcı, “Biz hazırlığımızı yapacağız ve ikinci maçta kazanmak için sahaya çıkacağız. Yapabileceklerimizi yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...