Altın alacaklar dikkat

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Altın alacaklar dikkat

Ekonomi Haberleri  / AA

Para ve altın piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, 'Ya bugün ya da pazartesi günü iki tonluk altının piyasaya geleceğini' söyledi.

Para ve altın piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, ''Ya bugün ya da pazartesi günü iki tonluk altının piyasaya geleceğini'' söyledi. nbsp;AA muhabirinin sorularını cevaplayan Yıldırımtürk, altındaki fiyat hareketleri şu anda farklı gibi görünse de, nisan ayındaki gibi olmadığını söyledi. nbsp;Para ve altın piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, Darphane'de basılmış teslimi beklenen 3 ton altın olduğunu belirterek, "Yetkililerle yaptığımız konuşmada bunun iki tonunun piyasaya verilmesini önerdik. Onlar da konuya sıcak baktılar. Ya bugün ya da pazartesi günü iki tonluk altın piyasaya gelecek" dedi. nbsp;Şu anda çeyrek fiyatları 135 lira olması gerekirken, 155 lira fiyat istendiğini anımsatan Yıldırımtürk, "Çeyrek almak isteyenlere önerimiz şu; hangi gün ihtiyaç varsa, o gün altın alın. Çünkü altın fiyatları bundan sonra düşebilir. Belki bayramdan sonra 120-125 liraya kadar çeyrek alma fırsatınız olabilir'' diye konuştu.
Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...