Denizlispor'un yeni golcüsü Kahe, ilk idmana çıktı

Denizlispor'un yeni golcüsü Kahe, ilk idmana çıktı

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da uzun süren görüşmelerin ardından imza atan Kahe, Denizlispor ile idmanlara çıkmaya başladı.

Geçen yılı Manisaspor'da geçiren golcü oyuncu dün kendisini 2 yıllık yeşil-siyahlı yapan imzayı atmıştı. Bugün takımla birlikte çalışmalara katılan Kahe ilk idmanında takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcular ile tanışma fırsatı bulan Kahe sempatik hareketleriyle büyük ilgi topladı.Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, Kahe'nin takıma geç katıldığı için kondisyon eksikliği bulunduğunu belirterek, "Kahe fiziki ve performansı ile kendisini her alanda kanıtlamış bir futbolcu. Yeni sezonda en çok ihtiyaç duyacağımız oyuncuların başında geliyor. Bu nedenle kendisinin lige çok iyi hazırlanması gerekiyor. Kondisyon anlamında iyi bir noktaya geldikten sonra takımla birlikte antrenmanlara katılacak. Ben Kahe'nin çok faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...