Turkcell’in AR-GE Merkezi’ne ödül

Düzenleyen:
Turkcell’in AR-GE  Merkezi’ne ödül

TEKNOLOJİ Haberleri

Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 6’ncı Özel Sektör AR-GE ve Tasarım Merkezleri Zirvesi’nde en iyiler ödüle layık görüldü.

Turkcell, Teknoloji AR-GE Merkezi, ‘Bilgisayar ve İletişim Sektörü’ kategorisinin birincisi seçildi.  Turkcell Müşteri Deneyimi ve Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk, şirket adına ödülü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’den aldı. Bu ödülün kendileri için önemini vurgulayan Turkcell Müşteri Deneyimi ve Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz 788 ulusal, 79 uluslararası patent başvurusuyla sektörümüzde lider konumdayız. Turkcell Teknoloji’de yılda 300’e yakın proje yapılıyor. Layık görüldüğümüz bu ödül, bizim için çalışmalarımızın meyvesi niteliğinde” dedi. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...