Eski Meclis Başkanı Güven defnedildi

/ Kaynak: AA
Eski Meclis Başkanı Güven defnedildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Eski Meclis Başkanı Kemal Güven, Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Devlet Mezarlığında toprağa verildi.

Eski Meclis Başkanı Kemal Güven, Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Devlet Mezarlığında toprağa verildi. nbsp;Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde, Güven'in eşi İlhan ve oğlu Mehmet, taziyeleri kabul etti. nbsp;Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazına, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanı Tümgeneral Yaşar Bal ve bazı eski milletvekilleri ile Güven ailesinin akrabaları ve yakınları katıldı. nbsp;Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ekrem Keleş tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, Güven'in naaşı top arabası ile cenaze aracına taşındı. nbsp;Güven, ailesinin ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri İsen, Meclis Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Ankara Valisi Yüksel ve Tümgeneral Bal'ın da katıldığı törenle Devlet Mezarlığında toprağa verildi. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...