Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Yıldırım, '3. Köprü güzergahındaki sapmalar mecburi'

/ Kaynak: AA
Bakan Yıldırım, '3. Köprü güzergahındaki sapmalar mecburi'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, 3. Boğaz Köprüsü'nün güzergahında bazı yerlerde mecburi sapmalar olduğunu, imar planının iptal edilmediğini söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, 3. Boğaz Köprüsü'nün güzergahında bazı yerlerde mecburi sapmalar olduğunu, imar planının iptal edilmediğini söyledi. nbsp;Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, nbsp;Bingöl Havalimanı'nın açılış töreni öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. nbsp;Yıldırım, 3. Boğaz Köprüsü'nün güzergahında bazı yerlerde mecburi sapmalar olduğunu bildirerek, projenin güzergahı ve köprünün yeriyle ilgili herhangi bir yanlışın olmadığını anlattı. Yıldırım, şunları kaydetti: nbsp;"Yanlış yapılan bir iş yok. Düzmece bir haber. Şu var. Köprü güzergahında bazı yerlerde mecburi sapmalar oldu. Mesela kuş yollarına rasladı Riva deresinde. Orada hafif yolu değiştirdik. Kaynak sularına rastlayan bölgeler oldu, değiştirdik. Böyle mecburi ufak tefek değişikliklerin planlara işlenmesi lazım. Yapılan işlem budur. Yoksa köprüyü gelişi güzel yapıyoruz sonra 'kusura bakmayın, yanlış oldu', bu ciddiyetsiz bir şey. Maalesef farklı bir işlemi tamamen çarpıtarak, yanlış bir şekilde verilmiştir. Kafa karıştırmaya yönelik bir haberdir." nbsp;Ağaçların yanlış yere kesildiği iddialarını da değerlendiren Yıldırım, "Yeşil konusunda gereken hassasiyet gösteriliyor. 400 hektarlık alanda yapılan yol çalışmasına mukabil 6 farklı noktada 1400 hektarlık bölgeyi ağaçlandırıyoruz" dedi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...