Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

G.Saray ve F.Bahçe peşindeydi! Resmen açıkladı

Düzenleyen:
G.Saray ve F.Bahçe peşindeydi! Resmen açıkladı

SPOR Haberleri

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Milan'ın Millî futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, hakkında çıkan ayrılık dedikoduları hakkında konuştu.

İtalya Serie A takımlarından Milan'ın formasını giyen 23 yaşındaki Millî futbolcu Hakan Çalhanoğlu, takımdan ayrılıp Galatasaray veya Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

İtalya Kupası'nda ezeli rakipleri Inter'i eledikleri maçın ardından konuşan Çalhanoğlu, ''Hakkımda çıkan dedikodular doğru değil. Sadece 6 aydır buradayım ve ayrılmaya niyetim yok. Ben bir Milanlıyım ve kanıtlamam gereken şeyler var.'' sözlerini kullandı.

''KENDİMİ GÖSTERECEĞİM''

Ayrılmayı düşünmediğini belirten Millî futbolcu, ''İtalyanca öğrenmeye başladım. İtalya'da hayat çok güzel. Tabii ki her zaman oynamak çok kolay olmuyor ama bu, başka bir takıma gideceğim anlamına gelmiyor. Daha çok oynama şansının geleceğine inanıyorum. Ben de kendimi gösterme şansı bulacağım'' şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...