Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beylikdüzü'nde lüks sitede iki kadın vuruldu

Düzenleyen:
Beylikdüzü'nde lüks sitede iki kadın vuruldu

YAŞAM Haberleri

İstanbul Beylikdüzü'nde lüks sitede bir şahıs iki kadını evin içinde silahla vurarak yaraladı. Yaralanan kadınların birinin durumunun ağır olduğu belirtilirken, saldırganı yakalama çalışması başlatıldı.

Olay sabah saatlerinde Beylikdüzü Mimar Sinan Caddesinde bulunan lüks bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, silahlı kimliği belirsiz bir şahıs sevgilisi olduğu iddia edilen kadının evine girdi. Birinin evine girdiğini anlayan kadın korkudan tuvalete saklandı. Şahıs tuvalete saklanan kadını silahla vurarak ağır yaraladı. Daha sonra evde bulunan kadının ev arkadaşını da yaralayıp olay yerinden kaçarak uzaklaştı.Yaralı kadınlar ambulansla hastaneye kaldırılırken, birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Beylükdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, iki kadını vurarak kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Beylikdüzü'nde lüks sitede iki kadın vuruldu

Olay, 08.00 sıralarında Beylikdüzü’ndeki lüks bir sitede yaşandı. Nurullah K., ile kız arkadaşı Eda T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Nurullah K., belindeki tabancı çıkarıp Eda T.’ye ateş etmeye başladı.

YARALI HÂLDE TUVALETE KAÇTI

Eda T. yaralı hâlde kaçarak tuvalete saklandı. Nurullah K. bu sırada araya girmeye çalışan İnci D.’yi de vurdu. Saldırı sonrası şüpheli kaçarken, silah seslerini duyan site sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı kadınlar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Eda T.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

SALDIRGAN YAKALANDI

Kaçan saldırgan kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Beylikdüzü'nde lüks sitede iki kadın vuruldu

EVLİ OLAN SALDIRGAN İLE KIZ ARKADAŞI ARASINDA TARTIŞMA ÇIKMIŞ

Olayla ilgili de yeni detaylar ortaya çıkıyor. İddialara göre sabah saatlerinde evli olan Nurullah K. ile kız arkadaşı Eda T. arasında evlilik nedeniylee tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Nurullah K. belindeki tabancayı çıkarıp Eda T.'ye ateş etmeye başladı. Seken kurşunlardan Eda T.'nin ev arkadaşı İnci D. de yaralandı.  Silah seslerini duyan komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı kadınlar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Eda T.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yaralanan iki kadın hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra kaçan Nurullah K. silahıyla yakalandı.

Beylikdüzü'nde lüks sitede iki kadın vuruldu

FOTOĞRAFLARI EŞİNE GÖNDERMİŞ

İddiaya göre, Nurullah K.'nın, Eda T. ile uzun süredir ilişkisi olduğu, Eda T.'nin, Nurullah K.'dan eşinden boşanıp ve kendisiyle evlenmesini istediği ifade edildi. Eda T.'nin uyuyan Nurullah K'ın telefonundan çektiği fotoğrafları Nurullah K'nin eşine gönderdiği ve bunu öğrenen Nurullah K'nin, Eda T. ve ev arkadaşı İnci D'yi yaraladığı öğrenildi.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...