Başbakan Erdoğan, 'Sabote eden vebalinden kurtulamaz'

Başbakan Erdoğan, 'Sabote eden vebalinden kurtulamaz'

GÜNDEM Haberleri

Bingöl Havaalanı'nın açılışında konuşan Başbakan Erdoğan, 'Çözüm sürecini sabote eden kim olursa olsun, vebalinden kurtulamaz' dedi.

Bingöl Havaalanı'nın açılışında konuşan Başbakan Erdoğan, "Tüm Türkiye'nin oynanan oyunlara ve tuzaklara karşı dikkatli olmasını istiyorum. Çözüm süreci son derece kararlı bir şekilde devam ediyor. Bu süreci sabote eden kim olursa olsun, vebalinden kurtulamaz" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl Havaalanı'nın açılış töreninde konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: "Türkiye'nin büyümesinden, güçlenmesinden, içeride ve dışarıda barışı, huzuru ve kardeşliği savunmasından rahatsız olanlar var. Biz onların bu rahatsızlığı karşısında asla geri adım atmayız, atmayacağız da. Bu ülkenin eski siyasetçilerinden, eski bakanlarından, Şırnak'ın evladı, Şerafettin Elçi Havalimanı'nı açacağız. Zira bizim kitabımızda ayrımcılık yok. Biz farklıyız. Bu noktada halkımızın tümünü kucaklıyoruz. Tüm Türkiye'nin oynanan oyunlara ve tuzaklara karşı dikkatli olmasını istiyorum. Bugünlere her türlü sabotajı aşarak ulaştık. Çözüm süreci son derece kararlı bir şekilde devam ediyor. Sürecin ilerlemesinden rahatsız olanlar var.
Türkiye'nin çehresini değiştirmek ve daha da büyütmek için ne gerekiyorsa kararlılıkla bunu yapacağız. Öyle tencere tava çalanlara falan aldanmayın. Halkını rahatsız eden bu insanlar, demokratik bir arayış içinde değiller. Tam aksine çevrecilik noktasında gürültü kirliliği yapmak suretiyle çevreyi katlediyorlar. Bu yaptıkları suçtur.
Çözüm sürecinden asla geri adım atmayacak, gençlerin akan kanını durdurmak, annelerin ve babaların göz yaşını dindirmek için sabırla sebatla yolumuza devam edeceğiz. Şunu bilmenizi isterim: Bu süreci sabote eden, akamete uğratan, kesintiye uğratmak isteyen her kim olursa olsun bunun vebalinden asla kurtulamaz. Bu süreci başarısızlığa uğramak için şark kurnazlığı içine girenler, tarihe ve bu millete bunun hesabını veremezler."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...