Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

​Bolu’da devrilen kamyondaki tavukların bir kısmı telef oldu

Düzenleyen:
​Bolu’da devrilen kamyondaki tavukların bir kısmı telef oldu

YAŞAM Haberleri

​Bolu’da, bir tavuk fabrikasına ait kamyonun devrilmesi sonucu kamyonda bulunan yaklaşık 6 bin tavuğun bir kısmı telef oldu.

Kaza, saat 21.00 sıralarında Bolu-Mudurnu yolu üzeri Belkaraağaç mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bolu’da faaliyet gösteren bir tavuk fabrikasına ait yaklaşık 6 bin tavuk yüklü 14 BT 869 plakalı kamyon, sürücüsü Seçkin Gülen’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü Gülen, yara almadan kurtulurken kamyonun kasasında bulunan tavukların büyük bölümü yola savruldu. Onlarca tavuğun telef olduğu kaza sonrasında, zarar görmeyen tavuklar çevredeki vatandaşlar ve fabrika personelinin yardımıyla başka bir kamyonun kasasına yerleştirildi.Kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat trafiğe kapanan Bolu-Mudurnu yolu, devrilen kamyonun kaldırılmasıyla tekrar normale döndü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...