Kirpiyi yakalamaya çalışan köpek kayalıkta sıkıştı

Düzenleyen:
Kirpiyi yakalamaya çalışan köpek kayalıkta sıkıştı

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kayalıkta saklanan kirpiyi yakalamaya çalışırken sıkışan Suriyeli sığınmacıya ait köpeği kurtarma çalışmaları sürüyor.

Alınan bilgiye göre, ilçeye 30 kilometre mesafedeki Maktele  Mahallesi'nde yaşayan Suriyeli Cuma Süleyman'ın köpeği, kirpiyi yakalamaya  çalışırken, kayalıklara sıkıştı.Bir süre kendi imkanlarıyla hayvanı bulunduğu yerden çıkarmaya çalışan  Süleyman, sonuç alamayınca durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen ekipler, köpeği sıkıştığı sarp kayalıktan çıkarmak  için çalışma başlattı. Ekipler iki gündür hummalı bir şekilde çalışmalarını  sürdürüyor.

Gazetecilere açıklama yapan Cuma Süleyman, "Köpeğimizin görüp  kovaladığı kirpi deliğe girdi. Köpek onun ardında deliğe girdi ve bir daha  çıkamadı. Tam altı gün oldu, önce kendi imkanlarımızla çıkarmaya çalıştık  çıkaramadık. Sıkıştığı yer zorlu bir yer, mecburen itfaiyeye haber verdik, umarım  köpeğimi çıkarırlar." dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...