'Öcalan evlenecek, yüksek egoyla hareket ediyor'

'Öcalan evlenecek, yüksek egoyla hareket ediyor'

GÜNDEM Haberleri

Hürriyet Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Metehan Demir, 'Öcalan evlenecek, uzun zamandır yüksek bir ego ile hareket ediyor' dedi.

Hürriyet Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Metehan Demir, "Öcalan evlenecek" bilgisini paylaştı. Metehan Demir, "Öcalan uzun zamandır yüksek bir ego ile hareket ediyor. Bugüne kadar hep PKK, KCK ve sürece yönelik taleplerle bulunup direktifler verdi. Biraz da kendisi için isteyecek ve medeni durumunda bir değişme olabilir" ifadelerini kullandı. Başkent kulislerinde ise İmralı'da ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'ın yeniden evleneceği iddiası konuşuluyor. Başkent'te Abdullah Öcalan'ın Kesire Öcalan'dan resmen boşanmasının ardından yeni bir evlilik yapacağı iddia ediliyor. Çözüm sürecinin başladığı tarihten bu yana zaman zaman Öcalan'la ilgili bu iddialar ortaya atılmıştı. Öcalan'ın 24 Mayıs 1978'de evlendiği Kesire Öcalan İsveç'te yaşadığı için boşanma prosedürlerinin uzun zaman aldığı belirtiliyor. İddia sahipleri, "Öcalan'ın ne zaman ve kiminle evleneceğine" dair bir bilgiye sahip değil.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...