Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alaattin Çakıcı'nın yeğenine silahlı saldırı

Alaattin Çakıcı'nın yeğenine silahlı saldırı

GÜNDEM Haberleri

Cezaevinde bulunan suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı, özel bir otelin restaurant bölümünde kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında ağır yarlanan Adem Çakıcı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Kadıköy Suadiye'de bulunan bir otelin restauran bölümünde meydana geldi. İddiaya göre, cezaevinde bulunan Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı bir otelin restaurant bölümünde kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından şüpheliler kapıda bekleyen bir araca binerek olay yerinden kaçtı. Olayı gören otel çalışanları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık görevlileri ise Adem Çakıcı'ya müdahale etti. Yapılan ilk müdahale sonrası ağır yaralanan Adem Çakıcı, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Adem Çakıcı'nın durumunun kritik olduğu öğrenildi.
Otelde inceleme yapan polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...