Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başarılı öğrenciye yüzde 100 burs imkânı

Başarılı öğrenciye yüzde 100 burs imkânı

EĞİTİM Haberleri

İhlâs Kolejinin her yıl düzenlediği başarıyı ödüllendirmek için yapacağı sınavda öğrenciler yüzde 100’e varan burs imkânlarıyla başarıları oranında burs hakkını kazanacak.

Güvenli eğitim güvenli gelecek parolasıyla hizmet veren İhlâs Kolejinin her yıl düzenlediği başarıyı ödüllendirmek için yapacağı sınavda öğrenciler yüzde 100’e varan burs imkânlarıyla başarıları oranında burs hakkını kazanacak. Türkiye’de her öğrencinin özel okulda okuma hakkı olduğunu ifade eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, düzenlenecek olan sınavın özel okul ayrıcalığı yaşamak isteyen öğrenciler için bulunmaz bir fırsat olduğunu vurguladı. İhlâs Kolejinde öğrencilerin her açıdan en iyi şartlarda eğitim aldığının altını çizen Yeltekin, “Kurum olarak başarılı öğrencileri desteklemeye devam ediyoruz. Öğrencilerin sınavda elde edecekleri başarılarını değerlendirecek bir burs sistemimiz var. Bu sisteme uygun olarak öğrenciler yüzde 100’e varan burslardan yararlanabilecek. İhlâs Kolejinde yer almak isteyen her öğrenciyi sınavımıza davet ediyoruz” dedi.
Son başvuru tarihleri ve katılacak sınIflar
Son başvuruların 5 Ocak 2018 günü akşamına kadar yapılacağı sınava bu yıl 4,5,6,7,8,9,10 ve 11. sınıf öğrencileri katılacak. Başvuruların www.ihlaskoleji.com web adresinden yapılacağı sınav İhlâs Kolejinin Bahçelievler, Beylikdüzü ve Ispartakule Kampüslerinde düzenlenecek. İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...