Adana emniyetinden silah tüccarları ve kaçakçılara operasyon

Düzenleyen:
Adana emniyetinden silah tüccarları ve kaçakçılara operasyon

YAŞAM Haberleri

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yılbaşı öncesi silah tüccarları ve kaçakçılara yönelik yaptıkları operasyonda 73 adrese baskın düzenledi.

Yaklaşan yılbaşı sebebiyle alkollü içki satışının artacağı ve buna bağlı olarak piyasaya kaçak alkollü içki sürüleceğini değerlendiren ekipler, 73 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, 26 adet şişelenmiş satışa hazır kaçak içki, 5 litre boğma rakı, 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurukısı tabanca, 7 adet şarjör, 159 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek, 7 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.Operasyonda 13 bin 115 TL’lik haksız kazanç ve vergi kaybı engellenerek kaçakçılık olaylarından gelir elde eden suç örgütlerine de ekonomik olarak darbe vurulurken 7 şüpheli gözaltına alındı.

Ayrıca ekipler tarafından Kocavezir Mahallesi'nde bir tekstil firması sahibinin silah ticareti yaptığı bilgisi alınması üzerine H.D. isimli şahsın ikametinde ve işyerinde yapılan aramada, 2 adet ruhsatsız tabanca, 11 adet şarjör 187 adet fişek ele geçirildi.Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli şahısların tahkikatları devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...