Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Old Trafford'da korku dolu anlar: Lukaku bayıldı

Düzenleyen:
Old Trafford'da korku dolu anlar: Lukaku bayıldı

SPOR Haberleri

Manchester United, Premier Lig'in 21. maç gününde Southampton'ı ağırladı. Kırmızı Şeytanlar'ın Belçikalı yıldızı Romelu Lukaku, ilk yarıda sakatlandı ve sevenlerini korkuttu.

Mücadelenin ilk dakikalarında Wesley Hoedt ile hava topuna çıkan Lukaku, rakibiyle kafa kafaya çarpıştı. Golcü oyuncu bu mücadele sonrasında yerde kaldı.Yerde kısa süreli olarak bilinç kaybı yaşayan yıldızın bayıldığı kaydedildi. Lukaku, saha içerisinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı.Maç öncesinde konuşan Portekizli menajer Jose Mourinho, Lukaku'yu çok kullanması üzerine yöneltilen soruyu yanıtlamıştı. Başarılı çalıştırıcı şunları söylemişti;"Lukaku'yu çok oynattığımın farkındayım ancak oynatmaya mecburum. Zlatan henüz fiziksel olarak üst düzey durumda değil. Mecburen oynatıyorum ancak onu dinlendirmek de istiyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...