Cezaevi firarisi vurularak yakalandı

Düzenleyen:
Cezaevi firarisi vurularak yakalandı

YAŞAM Haberleri

Antalya’nın Alanya ilçesinde 3 ay önce cezaevinden firar eden şahıs, kovalamaca sonucu polis tarafından vurularak etkisiz hâle getirilip yakalandı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan ve yaklaşık 3 ay önce cezaevinden firar eden Özer T.’nin (33) dün akşam Güllerpınarı Mahallesi’ndeki bir düğün töreninde olduğu bilgisine ulaştı. Belirlenen adrese giden polisi gören cezaevi firarisi kaçmaya başladı. Peşine düşen polis, kısa süren kovalamacının ardından Özer T.’yi ateş ederek etkisiz hâle getirdi. Kol ve omuz bölgesinden yaralanan Özer T., olay yerine gelen ambulansla Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Özer T.’nin tedavisinin tamamlanmasının ardından işlemleri için emniyete götürüleceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...