Batmanlı iş adamı Kamerunda'ki kazada hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Batmanlı iş adamı Kamerunda'ki kazada hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Batman'da sağlık, akaryakıt ve tekstil alanında faaliyet yürüten iş adamı Ahmet Dinç, iş ziyareti nedeniyle gittiği Kamerun'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmesi Batman'da üzüntüye neden oldu.

Batman'dan 3 arkadaşı ile birlikte iş gezisi için önceki gün Kameruna giden iş adamı Ahmet Dinç (52), trafik kazası geçirdi. Dinç'in içinde bulunduğu otomobili tır ile çarpması sonucu meydana gelen kazada Ahmet Dinç ile kimliği tespit edilemeyen bir arkadaşı hayatını kaybetti. Haberi alan Dinç'in ailesi, cenazenin Türkiye'ye getirilmesi için Dışişleri Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunmasıyla, cenazenin yarın Batman'a getirileceği belirtildi hayırseverliğiyle bilinenen evli ve 7 çocuk babası Ahmet Dinç Batmanda sağlık, akaryakıt ve tekstil alanlarında yatırımlar gerçekleştirmişti. Batmanda kurduğu özel bir hastanenin yanı sıra Ankarada da iki yıl önce özel bir hastane açmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...