Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TOKİ'den 70 bin konut müjdesi

TOKİ'den 70 bin konut müjdesi

EMLAK Haberleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, “İçinde oturmayacağımız evi teslim almıyoruz” sloganıyla konut ürettiklerini vurgulayarak, 2018’de 65-70 bin arası konut inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Turan, TOKİ’nin konuta erişmekte zorlanan vatandaşlar için yegane kuruluş olduğunu belirtti. 2016’da 65 bin, 2017’de ise 65-70 bin arası konut ürettiklerini aktaran Turan “Bunlar Türkiye’de yapılan toplam konutun yaklaşık yüzde 10’unu oluşturuyor” dedi. Konut sektöründe satışların 2016’da 2015’e göre daha iyi olduğunu ifade eden Turan “2017 de 2016’ya göre satışlarda daha iyi bir yıldı ancak belli ekonomik segmentlerde biraz arz fazlası olabilir. Aralık ayında, en az üç beş bölgede satışa sunduğumuz konutun yaklaşık 10-20 katı müracaat aldığımız yerler var. Dolayısıyla sosyal konuta ihtiyaç duyulan ve arazi üretebildiğimiz her yerde çok hızlı konut yapımına devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...