Mersin'de iş yeri yangını korkuttu

Mersin'de iş yeri yangını korkuttu

YAŞAM Haberleri

Mersin'de gece geç saatlerde bir iş yerinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşatırken, yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Uray Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir ganyan bayiinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Gece geç saatlerde çıkan yangın, kısa sürede iş yerinin tamamını etkisi altına aldı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine giden Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, yangını, diğer iş yerlerine sıçramadan kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etti.
İş yerinin kapısı ve pencereleri demir parmaklıklarla kapalı olmasından dolayı zor anlar yaşayan ekipler, uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına alarak söndürdü. Büyük çapta maddi zarara yol açan yangının çıkış nedeniyle ilgili incelemelerin sürdüğü bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...