Yeni yılın ilk transfer bombası! Lens ezeli rakibe...

Düzenleyen:
Yeni yılın ilk transfer bombası! Lens ezeli rakibe...

SPOR Haberleri

Devre arası transfer çalışmalarını tam gaz sürdüren Süper Lig ekiplerinde sıcak saatler yaşanıyor...

Beşiktaş'ta henüz beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen Jeremain Lens'le ilgili bomba gelişme...

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Trabzonspor, Beşiktaş’ta, fazla forma şansı bulamayan Hollandalı yıldızın peşine düştü. Lens, bekleneni veremediği için uzun süre eleştirilerin hedefi olmuştu.

Kara Kartal'da çok fazla forma giyemeyen 30 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusunun Beşiktaş'tan ayrılması durumunda kiralık olarak sezon sonuna kadar almayı planlayan yönetim, siyah-beyazlı kulüple yaptığı görüşmeden olumsuz cevap aldı.

ORKAN ÇINAR ÖNERİSİ

Beşiktaş'ın Lens'i bırakmayacağını Trabzonspor'a iletmesi nedeniyle bu transfer harekatı şimdilik sonuca varamayacak gibi duruyor. Fakat Beşiktaş 21 yaşındaki kanat futbolcusu Orkan Çınar'ı kiralayabileceğini Karadeniz ekibine bildirdi.

Genç futbolcunun kiralanması konusunda şimdilik net bir karar verilmezken, alternatif isimlerle görüşme yapılacağı ve son hamlenin buna göre gerçekleştirileceği öğrenildi. Trabzon, gol yollarında etkili bir kanat oyuncusunu kadrosuna katma konusunda girişimlerini transfer dönemi içerisinde somutlaştırmak istiyor.

TRABZON'A HEP ATIYOR

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla Trabzonspor'a gol atan Jeremain Lens bu sezon da Beşiktaş ile yine boş geçmedi: (2-2). Süper Lig kariyerindeki toplam 6 golünün 2'sini Fırtına'ya atmış oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...