Başörtülü hamile öğretmene saldıran cani, 'Canım sıkıldı yaptım'

Başörtülü hamile öğretmene saldıran cani, 'Canım sıkıldı yaptım'

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da hamile bir kadın öğretmene sırf başörtülü olduğu gerekçesiyle sokak ortasında saldıran zanlıdan ilginç ifade, 'Canım sıkıldı yaptım.'

Antalya Konyaaltı ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bir otobüs durağında önceki gün meydana gelen olayda, başörtülü hamile öğretmen Neziha Şahin (30) gözü dönmüş bir kişinin saldırısına uğramıştı. Ağır küfür ve hakaretlere maruz kalan Şahin, daha sonra aynı kişi tarafından darp edilmişti. 3 aylık hamile olan Şahin, hastaneye giderek muayene olmuş, bebekte herhangi bir sağlık probleme rastlanmamıştı. Olaydan bir gün sonra yakalanan zanlı Gökmen E. (32) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken zanlı gazetecilerin 'Neden yaptın? sorusuna 'Canım sıkıldı' şeklinde cevap verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...