Call of Duty Ghosts ön satışta

Call of Duty Ghosts ön satışta

TEKNOLOJİ Haberleri

Call of Duty Black Ops 2'den sonra ön satışa sunulan Call of Duty Ghosts'un çok yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.

Serinin yeni oyunu Call of Duty: Ghosts TTNET'in dijital oyun mağazası Playstore'da ön siparişe sunuldu. Çok yüksek satış rakamlarına ulaşması beklenen Call of Duty: Ghosts, aylık 11 TL'den başlayan taksitlerle Playstore'dan ön siparişle satın alınabiliyor. Oyun için ön sipariş verenler ayrıca dinamik çoklu oyuncu haritası "Free Fall"a da ücretsiz sahip olacaklar. Call of Duty: Ghosts ile seride devrim niteliğinde bir adım atılıyor. Oyuncular serinin bu son macerasında farklı bir dünyada, farklı bir yapının içine sokuluyor. Yeni nesil grafik motorunun gücünü arkasına alan oyun, markanın simgelerinden olan çoklu oyuncu tecrübesini baştan tanımlıyor. Dinamik haritalar depremlerden, sellerden ve kullanıcılar tarafından meydana getirilen diğer olaylardan etkilenirken, her savaşın akışı ve stratejisi de temelden değişiyor. Ayrıca son derece detaylı hale getirilen karakter kişiselleştirmeleri sayesinde, oyuncular karakterlerinin nasıl görüneceği konusunda tam bir kontrole sahip oluyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...