Fatih Terim, Bruma'yı geri istiyor

Düzenleyen:
Fatih Terim, Bruma'yı geri istiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in isteği üzerine Alman ekibi Leipzig'de forma giyen Portekizli yıldız Bruma'yı kiralamak için harekete geçti.

Transferdeki kısıtlı sürede hata yapmak istemeyen Fatih Terim, Galatasaray'a geleceğe yatırım olarak aldırdığı eski prensi Bruma'yı gözüne kestirdi.

LEIPZIG'DE BEKLEDİĞİ SÜREYİ ALAMADIĞI İÇİN MUTSUZ

Sezon başında 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Leipzig'e satılan Portekizli futbolcu, yeni takımında beklediği süreleri alamadığı için mutsuz.

Alman ekibinden Bruma'yı 6 aylığına isteyen sarı-kırmızılılar, girişimlere başladı. Leipzig'in talebine göre satın alma opsiyonlu kiralama da gündemde olacak.

"SİZİN OLDUĞUNUZ TAKIMA KOŞA KOŞA GELİRİM"

Her iki kanatta da oynayabilecek, süratli bir futbolcuya ihtiyaç duyan ve oynatmak istediği 4-4-2 sisteminin en kilit parçalarından biri olacak Bruma'yı bizzat arayan Fatih hoca, yıldız isimden olumlu dönüş aldı.

Kendisini Galatasaray'a kazandıran hocasına, "Sizin olduğunuz her takıma koşa koşa gelirim" cevabını veren 24 yaşındaki futbolcu, kulüplerin anlaşması hâlinde Türkiye'ye dönmek istediğini söyledi.

Fatih Terim, Bruma'yı geri istiyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...