Hüseyin Çelik, 'Ali İsmail haberleri kışkırtıcı'

Hüseyin Çelik, 'Ali İsmail haberleri kışkırtıcı'

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Eskişehir'deki gösterilerde hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'la ilgili iddialara cevap verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Eskişehir'deki gösterilerde hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'la ilgili iddialara cevap verdi. Çelik, Korkmaz'ın ölümüne ilişkin basında çıkan haberlerin doğru olmadığını ve tahrik edici olduğunu belirten Çelik, "Soruşturma olay günü başlatıldı. Darp görüntülerini içeren CD boş değil. 16-17 dakikalık bir kayıt silinmiştir şeklinde haberler var. Bir otel, zarar görmeyeyim diye şalteri indirmiş. Bu şalterin indirildiği esnadaki görüntüler mevcut değil. Ancak olayla ilgili tek görüntü bu değil. Bütün kuruluşların kayıtları alınmış ve 40 CD'lik görüntü savcılığın elinde" dedi. Çelik, gizli tanıklığın kabul edilmediği iddiasına da, "Örgütlü suçlarda gizli tanık uygulaması yasal olarak yapılabilmektedir. Bu olayda böyle bir şey söz konusu olmadığı için gizli tanıklık müracaatı yapanın başvurusu kabul edilmemiştir" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...