Kartal kötü başladı

Kartal kötü başladı

SPOR Haberleri

Almanya'da kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden St. Pauli ile yaptığı ilk hazırlık maçını 1-0 kaybetti.

Almanya'da kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden St. Pauli ile yaptığı ilk hazırlık maçını 1-0 kaybetti. Siyah-beyazlılar, Cenk, İbrahim Toraman, Sivok, Escude, Veli, Ersam, Fernandes, Gökhan Töre, Olcay, Holosko ve Almedia onbiriyle başladığı maçın ilk yarısında etkisiz bir görüntü çizerken, 41. dakikada ani gelişen St. Pauli atağında Boll'un golüne engel olamadı ve ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. Beşiktaş, ikinci yarıya Günay, Berat, Atınç, Gökhan Süzen, Tanju, Mehmet Akgün, Muhammed, Hasan, Dentinho, Mustafa ve Ömer onbiriyle çıktı. Karşılıklı atakların yaşandığı ikinci yarıda gol sesi çıkmayınca siyah-beyazlılar Slaven Bilic yönetiminde çıktığı ilk maçı kaybetmiş oldu. Almanya kampını tamamlayan Beşiktaş bugün İstanbul'a dönerek 3 gün izin yapacak.
İnönü'ye çevirdiler
St. Pauli'nin kendi sahası olan Millerntor Stadı'na akın eden siyah-beyazlı taraftarların 58. dakikada yaktığı meşaleler sebebiyle maçın hakemi karşılaşmaya 5 dakika ara vermek zorunda kaldı.
Eneramo gerçeği
Beşiktaş'ın Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic, St. Pauli karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, transfer gündemlerinde olan Eneramo ile ilgili açıklamada bulundu. Nijeryalı golcünün nbsp;sağlık testlerinde problem olduğunu ve beklemeye geçtiklerini ifade eden Bilic, Eneramo'nun önümüzdeki günlerde yeniden testlerden geçeceğini söyledi.
Holosko sağ bekte!
Beşiktaş'ın golcü oyuncularından Holosko'nun, St.Pauli karşısında sağ bekte görev yapması maçı izleyenleri şaşırttı. Oynadığı pozisyona alışamadığı gözlenen Slovak oyuncunun, zaman zaman tehlikeli bölgelerde top kaybetmesi de dikkat çekti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...