Kahvehaneyi taradı, 'Kazayla öldürdüm' dedi

Kahvehaneyi taradı, 'Kazayla öldürdüm' dedi

GÜNDEM Haberleri

Adana'da hasmının kahvehanesini basıp rastgele ateş açarak bir taksi şoförün ölümüne yol açan şahıs, "Kazara öldürdüm, onunla bir sorunum yoktu" dedi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi'nde 24 Haziran 2013 günü meydana geldi. İddiaya göre, 22 Haziran günü Faruk Ş., yol verme meselesi yüzünden tartıştığı Bayram Ali D.'yi silahla yaraladı. Bu duruma sinirlenen Bayram Ail D.'nin kardeşi Yusuf Can D. (19), Faruk Ş.'nin kardeşlerinin çalıştırdığı kahvehanenin önüne giderek rastgele ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri, kahvehanede oyun oynayan taksi şoförü İbrahim Taşçı'ya (29) isabet etti. Yusuf Can D. ise daha sonra ara sokaklara girerek kaçtı. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Taşçı'yı Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırdı ancak, taksi şoförü kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatarak Yusuf Can D.'yi yakalamak için operasyon başlattı. Katil zanlısının PTT Evleri Mahallesi'nde olduğunu tespit eden ekipler, dün sahur vakti kaldığı eve operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda Yusuf Can D. olayda kullandığı silah ile birlikte yakalandı.Emniyete getirilen zanlı, kahvehaneyi taradığını kabul ederek, "Benim taksi şoförü ile bir sorunum yoktu. Kazara oldu" dedi. nbsp;Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında zanlı basın mensuplarının "neden öldürdün" sorusu üzerine "kaza oldu" diye cevap verdi. Zanlı çelik yelek ve zırhlı araçla adliyeye götürüldü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...