Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BİM'den İran ile ilgili açıklama geldi

Düzenleyen:
BİM'den İran ile ilgili açıklama geldi

Ekonomi Haberleri

BİM, yüksek fiyatları protesto etmek için yapılan gösteriler ile çalkalanan İran ile ilgili önemli bir karar aldı. Şirket bu ülkeye yönelik mevcut araştırma süreci ve yatırım planının askıya alındığını duyurdu.

BİM, İran'a ilişkin mevcut araştırma süreci ve yatırım planının askıya alınmasına karar verdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklamada kararın bugünkü yönetim kurulunda alındığı belirtildi. BİM, Şubat 2017'de İran'da perakende pazarındaki fırsatların ve yatırım potansiyelinin belirlenmesi amacıyla pazara yönelik araştırma çalışmaları başlatıldığını duyurmuştu. 
 
Şirket'in KAP üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yönetim Kurulu'nun  6 Şubat 2017  tarihinde İcra Kurulu'nu yetkilendirmesiyle birlikte İran ülkesi perakende pazarındaki fırsatların ve yatırım potansiyelinin belirlenmesi amacıyla pazara yönelik araştırma çalışmaları başlatılmıştı. Konu ile ilgili Yönetim Kurulu'nun  3 Ocak 2018 tarihinde aldığı karara istinaden, İran ülkesine ilişkin mevcut araştırma süreci ve yatırım planının askıya alınmasına karar verilmiştir."
 
İRAN'DA GÖSTERİLER 7. GÜNÜNE GİRDİ
 
İran'da yüksek fiyatları protesto etmek için geçen hafta başlayan gösteriler altıncı gününde de devam ederken, protestolarda en az 23 kişi hayatını kaybetti. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...