Aksaray'da korkutan patlama

Aksaray'da korkutan patlama

YAŞAM Haberleri

Aksaray'da şase nedeniyle kıvılcım saçıp kopan elektrik tellerinin jeneratörün üzerine düşmesi sonucu meydana gelen patlamada bir evin garajı çökerken, çevredeki otomobil ve evlerin camları kırıldı.

Aksaray'da şase nedeniyle kıvılcım saçıp kopan elektrik tellerinin jeneratörün üzerine düşmesi sonucu meydana gelen patlamada bir evin garajı çökerken, çevredeki otomobil ve evlerin camları kırıldı. nbsp;Olay, gece yarısı merkeze bağlı Sevinçli beldesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aşırı rüzgardan dolayı elektrik telleri birbirine temas ederek şase yaptı. Şasenin etkisi ile etrafa kıvılcımlar saçan teller bir süre sonra koptu ve Şükrü Yeşil'e (46) ait evin üzerine düştü. Garajın önünde bulunan jeneratörün de üstüne düşen teller, benzinli jeneratörün patlamasına neden oldu. Yaşanan patlamada evin garajı harabeye dönerken, çevrede bulunan otomobillerin ve evlerin camları kırıldı. Patlamanın etkisi ile neye uğradıklarını şaşıran belde halkı ise soluğu dışarıda aldı. Ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar güvenlik güçlerini ve sağlık ekiplerini aradı. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler patlama sonrası çöken garajda ve çevrede arama yaptı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...