Alper Potuk'tan Galatasaray cevabı

- Güncelleme:
Alper Potuk'tan Galatasaray cevabı

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni transferi Alper Potuk, Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'dan transfer ettiği Alper Potuk, sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kamp çalışmaları hakkında bilgi veren Alper Potuk, "Takımda her şey çok güzel. Çok iyi çalışıyoruz. İyi antrenmanlar yapıyoruz. Bunun meyveleriniz inşallah sezon içerisinde alacağız" dedi.
FENERBAHÇE TERCİHİ HAKKINDA KONUŞTU
Galatasaray'ın da kendisini istemesine rağmen Fenerbahçe'ye transfer olması hakkında konuşan Alper, "Tercih yapmam gerekiyordu. Ben de tercihimi Fenerbahçe'den yana kullandım. Fenerbahçe'ye geç geldim. 1,5 sene önce gelecektim. İyi bir tercih yaptığımı şimdi daha iyi görüyorum. üzerimde baskı yok. Kendi kararımı verdim. Fenerbahçe'ye layık olmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
"REKABETTEN KORKSAYDIM GELMEZDİM"
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı sınırlaması kararıyla ilgili olarak sorulan bir soruya cevap veren genç futbolcu, "Yabancı kararı geçtiğimiz sene söyleniyordu. Bunu F.Bahçe çok iyi kullandı. İnşallah hayırlısı olur. Rekabet başarıyı getirir. Rekabetten korksaydım Fenerbahçe'ye gelmezdim" ifadelerini kullandı.
"ERSUN HOCA İYİ İŞLER YAPACAKTIR"
Aykut Kocaman'ın istifası ve Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle ilgili olarak görüşlerini dile getiren sarı-lacivertli futbolcu "Bu sürpriz bir karardı. Aykut hoca istifa sonrasında Ersun hoca geldi. Ersun hocanın Fenerbahçe'de iyi işler yapacağını düşünüyorum. İnşallah uzun yıllar şampiyonluklar yaşarız" dedi.
KAÇ NUMARAYI GİYECEK?
Son olarak forma numarsı hakkında açıklama yapan Alper Potuk, "Eskişehirspor'da hep 6 numarayı giydim. Burada Yobo 6 numarayı giyiyor. Bu yüzden 26 numarayı giyebilirim" diyerek sözlerini noktaladı. (Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...