UEFA Asbaşkanı'ndan 'Beşiktaş'a af' yalanlaması

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
UEFA Asbaşkanı'ndan 'Beşiktaş'a af' yalanlaması

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Beşiktaş'ın Avrupa'dan men cezasının ertelendiğini Fikret Orman'a söylediği iddia edilen UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, haberi yalanladı.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, UEFA Tahkim Kurulu'na Avrupa'dan aldığı men cezası nedeniyle itiraz eden ve geçtiğimiz günlerde duruşmaya çıkan Beşiktaş'ta cezanın kalktığı yönündeki haberler birinci ağızdan yalanlandı. UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, yaptığı açıklamada, iddia edildiği gibi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a Avrupa'dan men cezalarının ertelendiği yönünde bir bilgi verdiği haberini kesin bir dille yalanladı. Haberlerin çıktığı sırada FIFA heyeti ile birlikte yemekte olduğunu söyleyen Şenes Erzik, "Böyle bir şeyi ben de sizden duyuyorum. Fikret Orman'ı ben ne gördüm ne de konuştum." şeklinde konuştu. Erzik, Fikret Orman ile kesinlikle görüşmediğini ve haberlerin nereden çıktığına anlam veremediğini belirterek, "Benim böyle bir beyanım olmadı. Böyle bir bilgiye de sahip değilim." sözlerini sarfetti.Sporx



GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...