Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'dan Çin'e bisikletle gidiyorlar

/ Kaynak: AA
İstanbul'dan Çin'e bisikletle gidiyorlar

DÜNYA Haberleri  / AA

İngiltere'den uçakla İstanbul'a gelen 3 İngiliz üniversite öğrencisi, Çin'e bisikletle gitmek için başladıkları dünya turu kapsamında Kastamonu'ya ulaştı.

Cambridge Üniversitesi öğrencileri Alex Hurst (23), AnthonyStephenson (21) ve Nicolas Kernick (21), 1 Haziran'da uçakla geldikleriİstanbul'dan bisikletle başladıkları tur kapsamında Düzce, Bolu ve Karabükgüzergahından Kastamonu'nun Hanönü ilçesine geldi.Alex Hurst, yaptığı açıklamada, Çin'in Şanghay kentindedüzenlenen noel kutlamalarına katılmak üzere yola çıktıklarını söyledi.Farklı bir macera olması için bisikletlerle yolculuk yaptıklarınıanlatan Hurst, çok sayıda ülkeden geçerek yaklaşık 12 bin kilometre yol katederek 25 Aralık'ta Çin'de olmayı amaçladıklarını belirtti.Kernick ise Türk insanlarını çok sıcakkanlı bulduklarını dilegetirerek, "Yollarda insanlar bize ikramlarda bulunuyorlar. Bu yolculuktaailelerimizin ve İngiltere'deki arkadaşlarımızın katkıları çok, kendilerineteşekkür ediyoruz" dedi.Öğrenciler, Hanönü'de verdikleri molanın ardından ilçeden ayrıldı.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...