3 gün eşi ve kızının cesediyle yaşadı

Düzenleyen:
3 gün eşi ve kızının cesediyle yaşadı

DÜNYA Haberleri

Hindistan'da kocasını ve kızını trafik kazasında kaybeden bir kadının, cenaze masraflarını karşılayamadığı için üç gün boyunca cesetlerle yaşadığı bildirildi.

Hindustan Times gazetesinde yer alan habere göre, 31 Aralık'ta ülkenin  güneyindeki Pencab eyaletinin Lambra köyü yakınındaki trafik kazasında 40  yaşındaki Dalip Singh ve 3 yaşındaki kızı Anajal ile birlikte 5 kişi hayatını kaybetti. Dalip'in eşi Palma, masraflarını karşılayamadığı için eşi ve kızının  cenazelerini defnedemedi. Palma, yabani hayvanların zarar vermemesi için cesetleri 3 gün evinde sakladı. Yerel basın, bacaklarından rahatsızlığı bulunan kadını, kocasının cesedini battaniye altında saklarken fotoğrafladı.
3 gün eşi ve kızının cesediyle yaşadı
Kocası ve kızının cenazelerini parasızlıktan defnedemediğini belirten  Palma, "Keşke ben de kocam ve kızımla birlikte orada olsaydım" ifadelerini  kullandı. Yaşananların yerel basında duyurulmasının ardından Hindistan Kızılhaçı  cenazeleri kaldırması için Palma'ya 8 bin rupi (500 TL) para yardımında bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...