Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da öğrenci sevisi otomobille çarpıştı, çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:
Diyarbakır'da öğrenci sevisi otomobille çarpıştı, çok sayıda yaralı var

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde öğrencileri taşıyan minibüs ile karşı yönden gelen otomobil çarpıştı. Çok sayıda yaralının olduğu bölgeye ambulanslar sevk edildi.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde öğrencileri taşıyan minibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 12’si öğrenci 16 kişi yaralandı. Yaralıların 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza, 16.00 sıralarında, Çınar ilçesi Gürses Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ilçe merkezine yaklaşık 23 kilometre mesafede bulunan Avdalı Ortaokulunda eğitim gören öğrencileri taşıyan 65 KA 369 plakalı minibüs ile 13 AC 007 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 12’si öğrenci 16 kişi yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma sevk edildi. Yaralılardan 8’i Çınar Devlet Hastanesine, 8’i ise Diyarbakır’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu, diğerlerinin sağlık durumunun ise iyi olduğu ve kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...