DEAŞ görünümlü PKK'lının ablasının DEAŞ'a katıldığı ortaya çıktı

Düzenleyen:
DEAŞ görünümlü PKK'lının ablasının DEAŞ'a katıldığı ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri

Adana'da terör örgütü PKK operasyonunda gözaltına alınan ve eylemlerde kendisine DEAŞ'lı görünümü verdiği ileri sürülen zanlının ablasının, DEAŞ'a katıldığı ortaya çıktı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Yüreğir ilçesinde bulunan 3 mahallede operasyon düzenledi. Özel harekat polislerinin de katıldığı şafak vakti düzenlenen baskında, örgüt adına sokak gösterileri düzenleyip korsan gösterilerde bulunan ve örgütün propagandasını yaptıkları öne sürülen 1'i kadın 7 kişi yakalandı. Evlerde yapılan aramalarda ise çok sayıda örgütsel doküman ele geçilirdi. Polis zanlıların gösteri yaparken kendilerine DEAŞ'lı süsü verdiğini ortaya çıkardı. Hatta gözaltına alınan ve DEAŞ'lı gibi sakallı olan Erkan İ.'nin ablası Ezgi İ.'nin DEAŞ üyesi olduğu ortaya çıkarken, Suriye'de çıkan bir çatışmada öldürüldüğü ileri sürüldü. Emniyete götürülen Hamdi Ç., Halime K., Yakup K., Şahin O., Hakan K., Erkan İ. ve Resul K. sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemede serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...