Aziz Yıldırım'dan, taraftara beddua engeli

Aziz Yıldırım'dan, taraftara beddua engeli

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım, sabah yapılan çalışmada antrenmanı izlemeye gelen taraftarlardan bir takım isteklerde bulundu.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'de Futbol AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım, sabah yapılan çalışmada antrenmanı izlemeye gelen taraftarların yanına gitti. Aziz Yıldırım, taraftarlardan bir takım isteklerde bulundu. Taraftarlar, Aziz Yıldırım'a yoğun sevgi gösterilerinde bulunurken, 'Büyük başkan' şeklinde tezahüratlarda bulundu. Başkan Yıldırım, taraftarlara, "Perşembe günü de gelin, hepinize açık olacak antrenman." dedi. Yıldırım, taraftarlardan futbolculara aleyhte tezahüratta bulunmamalarını isterken, 3 Temmuz 2011'de başlayan şike süreci, yaklaşık bir yıl hapis yatması, alınan hapis cezası ve yaşananları kastederek, 'Başkan sana bunu yapanlar Allah'ından bulsun' şeklinde tepki gösteren taraftarlara ise Başkan Aziz Yıldırım, 'öyle demeyin' ifadesini kullandı. 6 gündür Düzce'de çalışmalarını sürdüren sarı - lacivertliler, sabah antrenmanına denge ve koordinasyonla başladı. Ardından sahaya gelen futbolcular 45 dakika süren tempolu şart yaptı. Antrenman sonunda futbolcular, kendilerini izlemeye gelen taraftarların yanına giderek forma imzaladı. Antrenmana izinli olan Moussa Sow ve tedavisi süren Gökhan Gönül katılmadı. Bu arada antrenman sırasında yapımcı Acun Ilıcalı da helikopteriyle tesislere geldi. Antrenmanın ardından Ilıcalı, yanında Emre, Mehmet Topal ve Caner'le yine helikopteriyle tesislerden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...